EXPRESS DIENSTVERLENING
TRAFFIC - EVENTS - INFRA - PARKING

Wie zijn wij?

Express dienstverlening B.V. is geboren uit het idee er een thuisbasis moet zijn voor verkeersregelaars die hen verstaat en begrijpt. Wij verwachten van onze verkeersregelaars dat ze flexibel, betrouwbaar en een teamspeler moeten zijn. Daarentegen mogen ze verwachten dat zij een luisterend oor, een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden voor terug kunnen verwachten. Express Dienstverlening B.V. is geboren in Rotterdam dus het gezegde; ‘Niet lullen maar poetsen’ zit in onze genen.

Transparantie

Transparantie is een woord dat voor ons veel betekent. Wij zijn transparant in de opbouw van onze tarieven. Daarnaast zijn wij zijn erg transparant in onze communicatie met onze zeer gewaardeerde opdrachtgevers en onze medewerkers. En als laatst zijn wij erg transparant in onze aanpak in het vervullen van onze opdrachten. Wij hebben geen 9 tot 5 mentaliteit. Wij zijn altijd 24/7 te bereiken wat onze slagkracht vergroot.

Aanpak

Zoals hierboven al werd beschreven hanteren wij een proactieve ‘results only’ aanpak. Dit wil zeggen dat wanneer wij zeggen dat wij leveren, wij ook echt zullen leveren. Deze aanpak is een rode draad die door ons bedrijf loopt. We zijn erg trots op het feit dat binnen ons bedrijf alle neuzen dezelfde kant op staan. En dat iedereen onze bedrijfsfilosofie begrijpt en dagelijks ten uitvoer brengt. 

E-mailen
Bellen
Map